Козе сирене “Нашенско” Произведено от 100% козе мляко

Project Details

Categories:

Козе сирене “Нашенско”

Произведено от 100% козе мляко

Козето сирене е много богато на полезни млечнокисели бактерии и по този показател превъзхожда повечето млечни продукти. Това се дължи на хранителните навици на козата. Тя се храни с най-свежите и млади листенца, клонки, плодове и цветя. За разлика от други тревопасни, козата изяжда тревата чак до корените, където е едновременно сладка и кисела, което придава характерния вкус на козето мляко.

Притежава висока хранителна стойност, натрупана в процеса на зреене и желан вкус на българската трапеза. Зрее повече от 60 дни.

Сирене – желан и полезен продукт за всяка българска трапеза. Нашите марки сирена отговарят на всички изисквания на взискателния потребител. Изработени са от най-висококачествени млека по традиционна българска рецепта. Четиридесет годишният опит на главния майстор бай Илия е гаранция за високото качество и автентичния вкус на нашите сирена.
Опаковките на сиренето са : вакуум 0,250 ; 0,500 ; 0,800 ; кофа 4 кг ; кофа 8 кг ; тенекия 16 кг.

 

За нас

“Интер Д” ООД e фамилна фирма, която се е специализирала в производството на млечни продукти. Мандрата е разположена върху площ от 3 дка. на територията на китното село Козарско (общ. Брацигово) в подножието на Родопа планина.

Ние в мрежата

За връзка с нас

  • Село: Козарско
    Община: Брацигово
    Област: Пазарджик
  • 0888 254 890
  • inter_dood@abv.bg
  • www.nashensko.bg